Beoordelingen (300+)

Wij zijn trots op alle ontvangen beoordelingen. Hieronder ziet u enkel van de recente beoordelingen. We hebben onze geverifieerde beoordelingen ontvangen via Google Reviews. Bekijk alle reviews op Google.

Laat Review Achter

 

maria makaai
maria makaai
18:00 24 Dec 21
Beste service tegen een betaalbaar prijs! Mijn sleutel thuis vergeten waardoor ik niet naar binnen kon. Binnen een half uur kwam de monteur op locatie. Het duurde niet langer dan 5min voordat het gefixt was. Monteur is heel vriendelijk en goed in zijn werk:) Nogmaals bedankt!!!
Carla nn
Carla nn
10:46 18 Dec 21
Dankzij de positieve reviews op internet bij Hafid Expert terecht gekomen. En het klopt wat er staat: snelle, goede EN betaalbare service. Hafid kwam dezelfde dag nog langs om mijn 2 sloten te vervangen. Hij werkt snel en levert kwaliteit. Vooraf wordt de prijs besproken dus geen verrassingen. Bedankt Hafid/ Expert en een dikke aanbeveling!
Theo
Theo
13:13 09 Dec 21
Toen ons 3-puntslot het tijdens het weekend begaf heb ik bij een tweetal slotenmaker aanvragen voor een offerte ingediend. Was geen spoedklus. Hafid reageerde vrij snel en na wat mailtjes kwamen we een dag en prijs overeen. Openen van de deur + vervangen van het slot. Collega Emin was op de afgesproken dag ruim op tijd aanwezig. Helaas werkte het slot niet mee en kostte het aardig wat tijd voordat de deur, met minimale schade geopend was. Hierbij heeft Emin zeker niet de makkelijkste weg... genomen om schade aan de deur te beperken. Bij het plaatsen moest ook nog de sluitrand aangepast worden. Na 3 uur werk werd alles goed werkend opgeleverd. En tegen de vooraf afgesproken prijs - geen gezeur over tegenslag. Zoals Emin aangaf “afspraak is afspraak en soms zit het mee en soms tegen”. Bij een volgende sloten-klus zal ik dit bedrijf zeker weer inschakelen.lees meer
Zehra Yilmaz
Zehra Yilmaz
18:18 08 Dec 21
Mijn zoon was vanmorgen de sleutels binnen vergeten, ik heb contact gezocht via Google en kreeg meneer snel te pakken hij gaf aan binnen 30 minuten aanwezig te zijn en dat was ook zeker het geval. Prijs/kwaliteit verhouding is TOP. Onze dank is groot.
Pieter Roeloffs
Pieter Roeloffs
21:42 01 Dec 21
Snelle en goede service in de avonduren. Mijn sleutel was afgebroken in het slot. Binnen het uur kon al iemand komen. Het probleem werd vakkundig opgelost. De prijs was erg soepel. Als je een keer een probleem hebt, is deze service echt aan te bevelen. Bedankt Hafid en partners!
Patricia love
Patricia love
17:07 24 Nov 21
Wat fijn om zo snel geholpen te worden. Sleutel aan de binnenkant van de deur gelaten. Stress snel voorbij doordat meneer gelijk klaar stond. Samen met zijn zoontje het hulpje. Uitstekend werk verricht . Ik zou hem zeker aanraden bij anderen. Voor een goede prijs . Bedankt nogmaals
Anneke Nuchulmans
Anneke Nuchulmans
12:12 23 Nov 21
Stelletje oplichters eerste klas heb voor de 23.00 gebeld, moest 2x nood en nachttarief en de uiteindelijke rekening kwam op 891,59. OOK NOG DE VRAAG OF HET EEN KOOP OF HUUR FLAT WAS, EN BINNEN 5 MINUTEN KLAAR. MAAR DIT KRIJGT NOG EEN STAARTJE. ADVOCAAT INGESCHAKELD, EN OOK SBS 6. DE EIGENAAR PROBEERDE ER NOG ONDERUIT TE KOMEN' U HEEFT MISSCHIEN VERSCHILLENDE GEBELD, NOU NEE, WANT DIE VERTELDE MIJ EERLIJK DAT HET MINSTENS 2 UUR GING DUREN. . EN DAARNA DIT BEDRIJF. MAAR WORD VERVOLGD.
Kayne
Kayne
14:09 14 Nov 21
Helaas onszelf buiten gesloten en Hafid gebeld. Telefoon werd vrijwel direct opgenomen en we werden vriendelijk begroet! Alle vragen werden beantwoord en kreeg een vaste prijs te horen, deze was al met voorrij kosten en inclusief btw berekend! Uitstekende prijs en snelle service! Ze waren er binnen 20 minuten en het was zo gefixed. Eenmaal binnen kregen we nog advies over onze sloten en werd er zelfs nog even een plaatje vastgeschroefd voor ons. Al met al uitstekende snelle service. Nummer... staat opgeslagen voor het geval dat we weer een "blond" momentje hebben.lees meer
Nicoline Meewis
Nicoline Meewis
19:55 30 Oct 21
Mijn buurman had zich buitengesloten Slotenmaker gebeld vriendelijke man aan de telefoon Binnen een half uur stond er een slotenmaker voor de deur En binnen een minuut heeft de vriendelijke slotenmaker de deur geopend Vriendelijk bedankt!
Robin Verhoeven
Robin Verhoeven
19:54 28 Oct 21
In 2 woorden TOP SERVICE!! Waar velen slotenmakers prijzen hanteren die nergens over gaan.. heeft dit bedrijf mij voor een keurige prijs geholpen met het openmaken van mn deur! Prijs top en de vakman uiterst professioneel! Heeft u een ongelukje en gaat de deur niet meer open, bel deze vaklui en het probleem wordt opgelost! Een echte aanrader!🤲🏼
Esther van Baaren
Esther van Baaren
09:14 16 Oct 21
Vriendelijke medewerker, snel ter plaatse en probleem spoedig verholpen.
Melenie Brito
Melenie Brito
13:12 22 Sep 21
Ik had mezelf buitengesloten en binnen 1 min was ik weer binnen zonder schade!
Chandra Piare
Chandra Piare
16:44 12 Sep 21
Super snel ter plaatsen. Een hele lieve en vriendelijke meneer! Ik raad dit bedrijf zeer zeker aan!
Nohemy D.
Nohemy D.
10:36 11 Sep 21
Kon super snel een afspraak maken. Dhr. was op tijd. Heeft binnen no time werk geleverd. Kortom; tevreden!
sjoerd jansen
sjoerd jansen
12:22 01 Sep 21
Kwam netjes op tijd, heeft ons een topslot verkocht, erg snel geinstalleerd en zelfs de deurhendel die loszat meteen vernieuwd. Begrijp waarom er zoveel positieve reviews staan op google;) Thanks!
General van Berkel
General van Berkel
18:06 31 Aug 21
Ik overdrijf niet. Hij deed onze deur open binnen 40 seconden. 😲. Onbeschadigd snel en kundig. Nogmaals bedankt!
Seda Yuce
Seda Yuce
10:01 27 Aug 21
Toen de deur achter mij dichtviel en de sleutel in het slot achterbleef was ik licht in paniek. Met een peuter wil je snel geholpen worden. Snel op google gezocht en gebeld met dit bedrijf. Letterijk binnen tien minuten stond Hafid al voor mijn deur. Wat een service! Hij wist meteen wat er aan de hand was. Totaal geen schade aan mijn deur. Duidelijk en professioneel. Ik beveel dit bedrijf zeker aan.
Emrah Yazici
Emrah Yazici
19:00 12 Aug 21
Hadden onszelf buiten opgesloten, dus op zoek naar een slotenmaker. Goede reviews gelezen over Hafid, dus gebeld. Kreeg gelijk duidelijk een kostenplaatje aan de telefoon en was zoals afgesproken met 30 minuten aanwezig. Deur weer netjes voor ons opengemaakt. De positieve reviews zeker waard!
Tim E
Tim E
16:05 11 Aug 21
Ik belde vanwege een sleutel die was afgebroken. Binnen een uur stond er iemand voor de deur en was de sleutel vrijwel direct verwijderd. Aangezien het slot niet meer bruikbaar was, was het zelfs daarna nog binnen een kwartier verwijderd en kon de deur weer open. Van eventuele plaatsing van een nieuw slot heb ik geen gebruik gemaakt, dit was gelukkig een deur met 2 sloten. Al met al, tevreden over de dienst!
Melanie Klein
Melanie Klein
19:33 06 Aug 21
De slotenmaker was supersnel ter plaatse! Heeft het probleem snel en goed opgelost en was erg vriendelijk! Alsnog bedankt!! Ik werd ook aan de telefoon heel vriendelijk te woord gestaan!
Sara Varela Furtado
Sara Varela Furtado
16:10 28 Jul 21
Hij was er binnen 20 min en binnen 2 min was de deur open. Supersnelle dienst en vriendelijk!
Ayse Demiralay
Ayse Demiralay
20:34 23 Jul 21
Zeer professioneel en snelle service, hij was binnen 5 minuten aangekomen. Heel veel bedrijven gebeld en ik kan deze dat Hafid de goedkoopste is ! Duim op hoog voor deze man.
Otto Blaauw
Otto Blaauw
19:43 21 Jul 21
Mijn balkondeur kon niet meer open. Ik had bij verschillende slotenmakers een offerte gevraagd zodat in elk geval de deur weer open kon. Hafid kon de deur openen voor een goede prijs en daarnaast het cilinderslot vervangen. Ook aangenaam vind ik de snelle communicatie van Hafid die mij tevens het gevoel gaf eerlijk en professioneel te zijn. Oorzaak dat mijn balkondeur niet meer open kon, mankement binnenwerk waarschijnlijk door roest aangetast. Ik heb het telefoonnummer bewaard van Expert... Slotenmaker voor het geval ik in de toekomst weer problemen heb met mijn sloten.lees meer
Derk Heesen
Derk Heesen
15:40 19 Jul 21
Super snel afspraak kunnen maken, reageerde al binnen 1 minuut dat hij vandaag aanwezig kon zijn en kreeg in nog minder tijd dan dat de deur al open. Keurig en netjes afgehandeld, volgende keer weer!
stefan Djanzen
stefan Djanzen
10:33 13 Jul 21
Binnen half uur kon ik weer mijn huis in voor een normale prijs ik ben tevreden bedankt
eastbird Fly
eastbird Fly
09:01 25 Jun 21
Na eerder ook al onwijs goed geholpen te zijn door Hafid in 2018, nu weer goed en snel geholpen bij het vervangen van mijn cilinder na verhuizen. Kan dit bedrijf iedereen aanraden!
Mike Prinsze
Mike Prinsze
21:57 24 Jun 21
Zeer fijne ervaring met Expert Slotenmaker. Nu voor de tweede keer gebruikt en weer vriendelijk geholpen. Normale prijzen en komen afspraken na. Zeer vriendelijk en klantgericht. Bedankt Hafid!
Loes Ilahibaks
Loes Ilahibaks
23:05 15 Jun 21
Redelijk snel ter plaatse en vakkundig zonder schade de deur geopend. Zeer tevreden.
duke 57
duke 57
18:49 15 Jun 21
uitstekende service , beleefd en proffessioneel vakkundig personeel, kwaliteits product, raad dit bedrijf iedereen aan, nogmaals dank voor de goede bekwame uitvoering, N. de Boer
Maaike Vegter
Maaike Vegter
18:15 06 Jun 21
Mezelf buitengesloten op zondag. Eerst veel andere nummers gebeld. Die wilden geen bedrag noemen en bij doorvragen was het minimaal 300 euro plus zondag toeslag. Uitgekomen op dit nummer, hij noemde direct een vaste prijs max 150€ en was er super snel en kreeg mijn deur met een beetje moeite open. Helemaal blij!!! Adres staat op Rotterdam, maar ze hebben ook monteurs in Amsterdam dus hij was er snel.
Joe Klei
Joe Klei
16:44 04 Jun 21
Hafid heeft mij uitstekend geholpen met het vervangen van mijn slot. Naast een professioneel advies was hij ook super snel ter plaatse. Ik kan dit soort service alleen maar waarderen! Hafid dank voor het vervangen van mijn slot en het advies over welke slot het beste bij de deur zou passen.
Janine Simons
Janine Simons
14:24 30 May 21
Vriendelijke en professionele service en goede prijs-kwaliteitverhouding! Onze sloten konden de volgende dag al vervangen worden!
Stephanie Kester
Stephanie Kester
17:13 13 May 21
Heel fijn geholpen nadat ik mezelf had buiten gesloten met de sleutel nog aan de binnenkant van het slot. Eerlijk en oprecht advies, prijs stond van te voren vast en stonden snel weer binnen zonder dat het slot kapot moest!
Shao Zhiqiang
Shao Zhiqiang
16:16 04 May 21
Binnen half uur op tijd, snel, onschadelijk en klantvriendelijk!!! Aan te raden voor mensen die buiten gesloten zijn.
Dennis vd Haar
Dennis vd Haar
13:06 30 Apr 21
Hafid heeft mij uit de brand geholpen toen ik mijzelf buitengesloten had. Gelukkig hoefde het slot niet uitgeboord te worden en kon de flippermethode toegepast worden. Op afstand heeft hij me uitgelegd wat ik nodig had, hoe het moest en binnen 5 minuten stond ik weer binnen. Zijn advies was van onschatbare waarde!
Christian Doppert
Christian Doppert
18:40 31 Mar 21
Net geholpen door Hafid. Snel, efficiënt en vriendelijk. Topservice en zeker aanrader voor eenieder die zichzelf net als ik per ongeluk heeft buitengesloten!
Geeljire
Geeljire
15:49 31 Mar 21
Onlangs was ik buitengesloten geraakt van mijn woning samen met mijn vrouw en 3 jarig zoontje. Na een aantal keer rond te hebben gebeld voor een slotenmaker in de buurt ben ik uiteindelijk beland bij Hafid Slotenmaker. Vanwege de goede reviews dus een telefoontje gepleegd en binnen no time stonden twee heren voor de deur om ons te helpen. En helpen dat deden ze zeker! De twee heren weten wie ze zijn! Harstikke bedankt. Jullie hebben geen idee hoe goed jullie ons hebben geholpen die dag. Nummer... is opgeslagen, en ik weet wie ik de volgende keer ga bellen als ik een klus heb. Ik zal jullie ook aanraden bij vrienden en familie.lees meer
Kirsten Romijn
Kirsten Romijn
15:03 21 Mar 21
Aanrader. Wij waren buitengesloten. Hij kwam super snel, fixte het zonder de deur te beschadigen en was ook nog zeer vriendelijk.
John Manschot
John Manschot
15:02 21 Mar 21
Op zondagmiddag uitstekend geholpen nadat de deur was dichtgevallen terwijl de sleutel aan de binnenkant nog in het slot zat! De monteur was er snel (nog geen twintig minuten na het bellen) en heeft ons professioneel en super vriendelijk geholpen. Helemaal goed dus.
petra rodenburg
petra rodenburg
22:06 20 Mar 21
De slotenmaker was heel snel en netjes en komt op tijd voor een goede prijs. Hij heeft mij super snel geholpen en netjes en snel gewerkt. Ik voel me veilig in huis ook in de tuin. Hij heeft ook schutting sloten vervangen. ( brandpad). Nooduitgang via achterzijde. Dit bedrijf is top! Een aanrader!!!
Bianca Rich
Bianca Rich
10:20 06 Mar 21
Expert slotenmaker Hafid belde ik met spoed op. Ik had problemen met sloten en kon daardoor niet naar binnen. Vooraf had ik mij gelegitimeerd! Hafid stond snel voor de deur. Hafid heeft 4 sloten vervangen en nog wat afstelwerk en extra werk verricht. Ook het afwerken deed Hafid vakkundig! Ik ben heel tevreden, ook de prijs is schappelijk en eerlijk! Ik kan Hafid ten zeerste aanbevelen!! Volgende keer bel ik je weer als ik wat heb. Nog bedankt voor de tips ook!
Caca Cioss
Caca Cioss
12:26 27 Feb 21
Hafid kwam heel snel naar mij toe. Ik had een paar probleempjes met wat sloten van de deuren. Dit werd keurig en vakkundig door Hafid gemonteerd. Deze man verstaat zijn vak. Hij rekent ondanks het weekend is zeer eerlijke prijzen! Ik kan deze slotenmaker van harte echt aanbevelen!
Martijn Baaijens
Martijn Baaijens
18:37 21 Feb 21
Perfecte service. Helaas sleutel in slot binnenkant laten zitten en onszelf dus buiten gesloten. Zeer snel en vakkundig geholpen, zonder dat nieuw slot nodig was. Eerlijke prijs ook. Je hoort vaak van die rare verhalen met torenhoge kosten. Vooraf was de prijs duidelijk doorgegeven!
Bart Jongenotter
Bart Jongenotter
09:59 30 Nov 20
Goed en snel geholpen. 'S ochtends gebeld en all met ca 1 uur stond er een vriendelijke monteur op de stoep. Wij hadden een speciaal veiligheidsslot waarvan de cilinder kapot was gegaan. De monteur heeft met de oude cilinder bij de fabrikant binnen een halve dag een nieuwe weten te krijgen zodat onze oude sleutels nog passen. Totaal 350 euro, in onze ogen een schappelijk bedrag. Dit kwam ook overeen met de indicatie die hij vooraf gegeven had. Zeker aan te raden, dit bedrijf.
Davy Van der Veer
Davy Van der Veer
12:36 22 Nov 20
Bij thuiskomst constateerde ik dat er een poging tot inbraak had plaats gevonden doordat mijn cilinder uit het slot getrokken was. Hierdoor kon ik mijn huis niet meer in. De Expert Slotenmaker gebeld, situatie uitgelegd en hier een prijs op afgesproken. Hierna was hij snel ter plaatse om de deur te openen. Er moest ook een tijdelijk slot geplaatst worden. Dit alles keurig uitgevoerd en voor een normaal bedrag gezien het weekend. Geen onverwachte verassingen. Ben zeer tevreden en raad iedereen... dit bedrijf aan.lees meer
Jan van Pelt
Jan van Pelt
14:10 18 Nov 20
Snelle reactie op mijn telefoontje. Stelde goede diagnose en gaf duidelijk advies over het vervangen van meerdere cilinders in 1 keer: voordeel 1 sleutel voor meerdere deuren. Van te voren duidelijke afspraken over de kosten. Werkte netjes en snel. Gaf goede uitleg na installeren. Helemaal tevreden. Dank Hafid!
Ineke Verkaik
Ineke Verkaik
15:01 19 Sep 20
Snel reageren en komen en eerlijk advies en oplossing.
Leo Choi
Leo Choi
12:59 18 Sep 20
zeer goede ervaring met deze aardige man! na alles te hebben geprobeerd wou onze deur maar niet open, na expert locksmith te hebben gebeld ging hij binnen korte tijd weer open zonder de deur te hoeven slopen. netjes op tijd, waar voor je geld, betrouwbaar! mocht er in de toekomst nog zo iets gebeuren dan weet ik wie ik ga bellen
carly carly
carly carly
20:44 17 Sep 20
In +- een half uur was de monteur er. Geen rare kosten, precies de kosten zoals besproken aan de telefoon. De monteur gaf net dat beetje extra, ik raad dit bedrijf zeker aan. Een goedlachse monteur die zijn werk met plezier doet. Mocht het nodig zijn, bel ik zeker dit bedrijf weer.
Gerard Louter
Gerard Louter
15:28 14 Sep 20
Top service, prijs afgesproken incl arbeidsloon, alles perfect gedaan.
maxim menage
maxim menage
11:35 11 Sep 20
Was er meteen en heeft de slot ter plekken verwisseld
Laurie Meijburg
Laurie Meijburg
11:54 12 Aug 20
Na alleen maar ellende te hebben gezien en gehoord in de wereld van de slotenmakers, moest ik er toch aan geloven. Ik had mijzelf buitengesloten, sleutels lagen binnen. Ik heb zo vaak opgelicht gezien, waar mensen honderdsten euro’s kwijt waren, aan slotenmakers die gelijk begonnen met boren in het slot en de hele cilinder vervangen. Terwijl er ook andere manieren zijn. Ik belde met Expert Slotenmakers, binnen 30 minuten was meneer er. Super aardig en professional. Hij kreeg mijn deur binnen no... time open zonder te boren of sloten te vervangen. Super blij!! Ik kan ze echt aanraden, komen geen rare kosten bij. Meneer geeft netjes aan de telefoon door hoeveel het gaat kosten. Super bedankt!lees meer
Bekijk alle beoordelingen